Не лише п’ють, а й малюють. Львівська художниця пише картини пивом (фото)

пивом (2)
фото: надане Ольгою Шишуновою

Львівська художниця Ольга Шишунова, яка раніше презентувала виставку робіт, намальованих кавою, взялася за пиво.

Про це вона розповіла кореспондентам Дивись.infо.

«В принципі я вирішила продовжувати експерименти з фарбами, з різними напоями, які можна перекласти на папір. Одним з моїх улюблених напоїв є пиво. І я вирішила «Чому б і ні? Чому б не спробувати малювати пивом?». Пиво в роботі набагато більш примхливе ніж кава, ним важче малювати, як на мене. І воно має зовсім інший характер, ніж кава», - розповідає художниця.

За словами Ольги Шишунової, картини, які вона малює пивом, обов’язково повинні містити елементи пшениці, хмелю або ж і самого хмільного напою.

Загалом пивом художниця намалювала вже 9 картин. Далі у планах – більш традиційні художні фарби.

фото: надане Ольгою Шишуновою

«З напоїв мені пропонували малювати ромом, вином. Але мені дуже хочеться вже створити добірку картин, написаних олійними фарбами. Художніми олійними фарбами. При цьому мене постійно запитують: «Будеш малювати олією? Так. А якою – рафінованою нерафінованою?». Я ж кажу «Ні. Тепер тільки художньою», - додає авторка робіт.

Як ми писали раніше, за фахом і основним місцем роботи дівчина – лікар. А картини зазвичай малює увечері, у вільний від роботи час. За такий незвичний стиль взялася нещодавно. До цього навчалася у приватних школах живопису. Свою творчість називає «хобі, що переросло у шалене захоплення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: