На ремонт доріг Львівщини планують витратити 3 мільярди гривень (фото)

unnamed (3)

На Львівщині триває ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп.

Вчора, 7 травня, оглянув хід ремонту дороги голова Львівської ОДА Олег Синютка, який відзначив, що в області розпочали повним ходом ремонтну кампанію, як на державних дорогах, так і на дорогах місцевого значення, передає кореспондент Дивись.info.

«Цього року ми плануємо залучити на ремонт доріг не менше 3 млрд гривень, що дасть можливість вийти на обсяги виконання ремонтних робіт минулого і позаминулого років. Хочу нагадати, що було відремонтовано 600 і 500 кілометрів доріг відповідно», - сказав Олег Синютка.

Він також наголосив, що сьогодні принципово важливо залучити громадськість, людей, які будуть користуватися цими дорогами, до контролю.

«Цього року на ремонт доріг будуть залучені кошти з обласного, державного бюджету, а також кошти від реалізації митного експерименту, який тут на Львівщині був запропонований Президентом України», - додав голова Львівської ОДА.

Як зазначив в. о. начальника служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор, станом на сьогодні, на 24 об'єктах Львівщини відбуваються ремонтні роботи.

«Зокрема, на дорогах державного значення ми сьогодні виконуємо ремонти на 4 об'єктах. Це дорога: Мукачево-Львів, від Львова до Ходорова та Івано-Франківська, (там виконуються роботи на двох ділянках) на Р-15 - від Жовкви до Червонограда на ділянці від Великих Мостів до Чевонограда, дорога Дрогобич-Самбір і  Київ-Чоп на ділянці від початку Стрия до межі Закарпатської області», - розповів Кандибор.

За його словами, всі роботи ведуться із поточним середнім ремонтом, але це можна прирівнювати до капітального ремонту, оскільки всюди облаштовується основа з підсиленням цементом або регенерація існуючої основи. «Вкладається нижній та верхній шари асфальту», - запевнив в. о. начальника служби автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують одну з найпроблемніших доріг (фото)

Фото: Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: