Напад на поліцейську у Львові: що відомо на даний момент

32402304_2453971047976619_7144049197719748608_n

У Львові під час оформлення дорожньої аварії учасник ДТП напав з ножем на жінку-поліцейського. Зараз Тетяна Сорока перебуває у 8-міській клінічній лікарні. Інцидент стався 13 травня, в День матері, коли Тетяну чекала з роботи маленька дочка.

У неділю, 13 травня, близько 17:25 на вулиці Стрийській у Львові екіпаж патрульної поліції оформляв дорожньо-транспорту пригоду — зіткнення автомобілів Skoda Octavia та Lexus. Під час оформлення ДТП 42-річний водій Skoda, мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення. Напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю. Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника у ногу та затримав його.

Стан працівниці поліції стабільний, кровотеча надійно зупинена

Стан працівниці патрульної поліції Львівщини, яка перебуває на лікуванні у 8-мій міській клінічній лікарні, стабільний, вона у свідомості. Кровотеча надійно зупинена. Прогнози щодо подальшого перебігу недуги — позитивні.

«Хочу констатувати приємну новину. Стан Тетяни є стабільний, вона тримається мужньо. Сьогодні зранку я з нею спілкувався — вона навіть намагалася жартувати. Тому все це дає нам позитивні прогнози на перебіг цього захворювання. Кровотеча надійно зупинена, стан стабільний, пацієнтка в свідомості, показники червоної крові нормальні. Тому ми сподіваємося на гладкий перебіг цієї травми», — цитує прес-служба Львівської мерії начальник управління охорони здоров’я Володимира Зуба.

Її з роботи не дочекалася маленька донечка

Старшій інспекторці Тетяні Сороці 28 років. Працює у Патрульній поліції Львівської області від початку створення. У поліцейської є маленька дочка.

джерело: з Facebook Тетяни Сороки

Водночас в соцмережі активно відреагували на цю подію. Люди щиро співчуваю постраждалій і бажають швидкого одужання.

Нападник може сісти до в'язниці на все життя

Як повідомили у прес-службі поліції Львівської області, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Мешканець Закарпаття, який під час під час оформлення аварії завдав ножові поранення поліцейській, також зараз перебуває у лікарні. Загрози його життю немає.

Зазначимо, що за інформацією журналістки Вікторії Балицької, по факту застосування вогнепальної зброї напарником пораненої поліцейської Тетяни Сороки щодо водія, який на неї напав з ножем, прокуратура Львівської області відкрила кримінальне провадження за статтею 365 ККУ. Перевищення влади або службових повноважень.

По такій самій статті оголошено підозру 6-м патрульних по справі загибелі 22-річного юнака в «Національній лотереї». Детальніше про це читайте у статті «Версії поліції та прокуратури щодо смерті львів’янина під час рейду патрульних».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: