Суд взяв під варту чоловіка, який поранив львівську патрульну

246226
Фото: ілюстративне

43-річному мешканцю Закарпаття, який ножем вдарив у живіт працівницю патрульної поліції Львівщини Тетяну Сороку, оголосили підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що подія трапилась цьогоріч 13 травня у Львові на вулиці Стрийській, під час оформлення правоохоронцями ДТП, що відбулась за участі транспортних засобів «Шкода Октавія» та «Лексус».

Близько 17 години 30 хвилин водій автомобіля «Шкода», 43-річний мешканець Закарпатської області здійснив спробу утекти. При цьому чоловік завдав 28–річній патрульній поліцейській проникаюче ножове поранення у черевну порожнину. Внаслідок цього жінку госпіталізували до медичного закладу.

Зловмисника затримав напарник потерпілої, застосувавши вогнепальну зброю.

Читайте також: У поліції повідомили про стан патрульної, яку поранив ножем водій-нападник у Львові

Учора, 15 травня, за клопотанням сторони обвинувачення чоловіку обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Зокрема, розслідування цього злочину доручено спеціалізованому слідчому відділу Нацполіції, а процесуальне керівництво здійснюватимуть працівники апарату прокуратури області.

Довідково: у разі доведення вини, згідно вимог ст.68 КК України, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Крім цього, зазначається, що за фактом ймовірного перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу при застосуванні зброї, на виконання ст.214 КПК України, прокуратура зареєструвала кримінальне провадження, про результати розслідування якого громадськість буде проінформовано додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: