У Львові проведуть оцінку впливу на довкілля будівництва сміттєпереробного комплексу

sweden_zero_waste

ЛКП «Зелене місто», яке займається реалізацією проекту з будівництва сміттєпереробного комплексу у Львові, проведе оцінку впливу на довкілля (ОВД) будівництва сміттєпереробного комплексу.

Оцінка у свою чергу дасть змогу виявити, чи безпечний сміттєпереробний комплекс, який будуватимуть на вул. Пластовій, 13, для навколишнього середовища та здоров’я мешканців, інформує прес-служба ЛМР.

Зазначається, що ознайомитись з опублікованим Повідомленням про планову діяльність по проекту «Будівництво механіко-біологічного комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів у м. Львові на вул. Пластовій, 13» можна в Єдиному реєстрі оцінки впливу на довкілля.

Також згідно з законом України «Про оцінку впливу на довкілля» в обов’язковому порядку мають проводитися громадські слухання, однак не раніше оприлюднення розробленого звіту з оцінки на довкілля.

Також у ЛМР повідомили, що термін проходження усієї процедури складає мінімум 80 робочих днів — це за умови наявності уже розробленого Звіту з ОВД .

Читайте також: Сміттєпереробний комплекс на Пластовій: шлях в нікуди?

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: