На Львівщині виявили повішеним 38-річного військовослужбовця

630_360_1523449903-2432

Військова прокуратура з'ясовує обставини смерті військовослужбовця з військового навчального закладу.

Військова прокуратура з’ясовує обставини смерті військовослужбовця з військового навчального закладу.

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону розслідується кримінальне провадження за фактом смерті військовослужбовця військової служби за контрактом Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, про це інформує прес-служба прокуратури.

Як йдеться в повідомленні, у четвер, 17 травня, у вечірній час на подвір'ї власного помешкання на Львівщині виявлено тіло 38-річного чоловіка без ознак життя. За попередньою версією, причина смерті – самогубство.

Як повідомив на своїй сторінці у Faсebook Ігор Зінкевич, трагічний випадок стався у селі Верхня Білка Пустомитівського району

На даний час проводиться комплекс слідчих розшукових дій щодо встановлення обставин події та можливих причетних осіб до вчинення злочину.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) здійснюється Пустомитівським відділом поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Львівського гарнізону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: