Поради для львів’ян: який поверх краще обрати у новобудові

29942710_1751287391577004_1061422863_o-e1522411954543

Для майбутніх власників квартир у новобудовах Львова ми зібрали кілька порад експертів – на що саме варто звертати увагу при виборі поверха у новобудові.

Для майбутніх власників квартир у новобудовах Львова ми зібрали кілька порад експертів – на що саме варто звертати увагу при виборі поверха у новобудові.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Вибір майбутнього помешкання – відповідальна справа, адже кожен із нас хоче жити у квартирі власної мрії, важливим критерієм тут є також вибір поверху. Переваги й недоліки має кожен із варіантів, тому йдеться в першу чергу про особисті вподобання.

Цей текст допоможе при виборі квартири звернути увагу на деталі, аби прислухатися до власних відчуттів та правильно висловити побажання щодо майбутнього житла.

Нижні поверхи

Якщо раніше перший поверх вважався непривабливим (наприклад, у радянській забудові там практично ніколи не передбачали балконів), то зараз цієї проблеми вже не існує. Тож, купуючи житло на першому поверсі, ви нічого не втрачаєте. Водночас, дуже часто перші або цокольні поверхи у новобудовах облаштовують під комерційну нерухомість, тож перший житловий поверх піднімається на кілька метрів від землі.

Наприклад, у новому ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5, передбачені приміщення під  аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо. Тож перший поверх буде піднятий від рівня землі.

Як зазначають ріелтори, нижні поверхи (з першого по третій) більше підходять мешканцям поважного віку або ж тим, хто не довіряє ліфту. Водночас, зараз у нових будинках встановлюють безшумні та надійні ліфти, тому даний критерій вибору теж не обов’язковий – йдеться більше про індивідуальний смак і вподобання.

У свою чергу, медики мають кілька зауважень щодо того, що для великої частини людей психологічною зоною комфорту є проживання ближче до землі. Також на нижніх поверхах можна більше насолодитись ароматом дерев на кущівників, висаджених у дворі житлового комплексу.

Середні поверхи

Ріелтори зауважують, що середні поверхи завжди користуються великою популярністю. І тому, якщо ви хочете придбати квартиру на середніх поверхах (4-7 включно), вам треба подбати про це заздалегідь, ще в процесі зведення будинку.

Зверніть увагу, що за даними будівельної компанії «Львівська Мрія», ВСІ квартири у їхніх житлових комплексах розпродаються ще на етапі будівництва. Більше того, за даними компанії, вільних квартир не залишається вже на рівні будівництва 4-5 поверху.

Такий тренд на середні поверхи пояснюється також і психологією – багато хто обирає «золоту середину». І дійсно, на середніх поверхах вже не так чути сторонні звуки, відчувається більше «простору» й «повітря». Але, водночас, це не виходить із зони комфорту тих, хто має страх висоти. Якщо ви не є принциповим прихильником ані першого поверху, ані широкої панорами з вікна, обирайте середні поверхи – точно не помилитесь.

Верхні поверхи

Верхні поверхи традиційно підходять для любителів висоти й панорамного виду з вікон. Саме на верхніх поверхах відчувається «простір», до того ж, такі квартири будуть постійно світлими, адже нічого ніколи не заважатиме проникненню сонячного світла. Також мешканцями верхнього поверху не варто переживати за сусідів згори, тому не треба турбуватися ані про «вечірки» чи тупотіння. На верхніх поверхах ще менше чути звуки з вулиці, тому це теж відносять до переваг такого вибору. До слова, при придбанні квартири на верхньому поверсі зазвичай є можливість купити також квадратні метри на технічному поверсі під дахом та облаштувати для своєї родини дворівневі апартаменти.

Але якщо ви, наприклад, некомфортно почуваєте себе на висоті, психологи не радять ризикувати й не обирати такий варіант.

У новому ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5 передбачено дев’ятиповерхові будинки, це традиційна, звична нам поверховість. У комплексі передбачений тихий внутрішній двір із зонами для відпочинку дітей та старших людей, зеленими зонами, спортивними майданчиками та підземним паркінгом. Детальніше про комплекс запитуйте у відділі продажів «Львівської Мрії» за телефонами: (032) 241-08-08 та (097) 811-80-80.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: