У Львові відбулись урочистості з нагоди 50-річчя НВК «Школа-садок «Софія»

schoolkhn8489resize-065e273e0b05e4580e9bcae9b492298f

Сьогодні у Львівському державному палаці естетичного виховання молоді на пл. Є. Петрушевича, 2 відбулись урочистості з нагоди 50-річчя НВК «Школа-садок «Софія». Усіх присутніх привітав міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це інформує прес-центр Львівської міської ради.

«Коли люди приходять на ювілей, на день народження, то вони мали б дарувати подарунки. Напевно, ви очікуєте якісь подарунки. Ми поділимо подарунки на дві частини: перше — персональні, другий — загальний. Тому починаємо з персональних. Сьогодні багато людей будуть говорити, які краще знають атмосферу цієї школи. Для мене велика честь від імені громади міста Львова вшанувати вчителів», — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, з нагоди 50-річчя НВК «Школа-садок «Софія» подяками від громади міста Львова нагороджено:

Яцишин Марію Петрівну — заступника директора з навчально-виховної роботи НВК «Школа-садок «Софія» м. Львова
Семенюка Валерія Миколайовича — вчителя фізики та інформатики НВК «Школа-садок «Софія» м. Львова
Цимбалісту Оксану Миколаївну — вчителя музичного мистецтва та художньої культури НВК «Школа-садок «Софія» м. Львова.
Також міський голова Львова вручив колишній директорці цієї школи Ірині Даць «Золотий герб міста Львова». Ірина Даць пропрацювала у школі 28 років.

«Думаю, що в кожній школі є багато речей, які треба зробити. Цього року ви маєте особливий ювілей — 50 років. Думаю, якщо ми від громади міста Львова додамо цього року ще 1 млн грн. — то буде добре. Ви вже подумаєте, як краще і на що в першу чергу потрібно використати ці кошти.

Освіта завжди є дуже актуальною, всі говорять, які треба робити реформи, ми постійно знаходимось в стані реформ у нашій країні. На мою думку, якщо ми хочемо бути успішною країною, то професія вчителя має бути найбільш високооплачуваною професією в Україні. Коли ми все можливе зробимо, щоб зарплата вчителя була на рівні середньої зарплати в ІТ, коли буде черга і конкурс буде по 20 людей на місце бути вчителем, тоді ми кардинально змінимо ситуацію нашій країні.

До кожної подяки ще додаткова премія від міста по 3 тис грн", — додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: