Вокзал Марселя було евакуйовано через арешт підозрілого чеченця

FRANCE-TRAIN-SECURITY
People enter the Gare Saint Charles train station in Marseille on May 19, 2018 as it re-opens after it was briefly evacuated and the traffic stopped following the arrest of a man seen manipulating electric wires coming out of a bag. / AFP PHOTO / Boris HORVAT

Французька поліція в суботу евакуювала пасажирів вокзалу Марселя через затримання особи із підозрілим пристроєм.

Як уточнює TheLocal.fr, поліцейські затримали підозрілу особу, яка "мала на собі електрообладнання, яке може використовуватися для вибуху".

На дивну поведінку цієї людини поліції повідомив представник громадськості. На затриманому було знайдено електронне обладнання, а сам він відмовився назвати свої ім’я. У поліції уточнюють, що затриманий чоловік розмовляє російською мовою та назвався чеченцем.

Відразу після цього затримання пасажирів станція Gare Saint Charles у Марселі було евакуйовано, а рух потягів на деякий час було призупинено.

"То, що він мав на собі, - це не вибуховий пристрій, він не був небезпечним сам по собі, але це було електричне, електронне обладнання, яке можна було використовувати для вибухового пристрою", - заявив прокурор Ксавьє Тарабе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: