Ніхто з кандидатів на директора ДІАЗ у Жовкві не отримав більшості голосів

F9EC885B-6DE4-4688-95A2-52F2DFC2ACA5
Жовківський замок. Фото: Дивись.info

Усі три кандидати на посаду директора Державного історико-архітектурного заповідника у Жовкві отримали по три голоси членів конкурсної комісії. Відтак буде оголошено новий конкурс.

Про це ІА Дивись.info повідомив громадський активіст Олег Вольський.

«Було троє кандидатів і кожен з них отримав по три голоси від членів комісії. Тому найближчим часом Міністерство мусить оголосити новий конкурс. Та сама процедура – подання кандидатів і конкурсна процедура, тобто ознайомче засідання та сам конкурс. Тепер нам треба залучати толкових людей, які зможуть взяти участь у конкурсі», – сказав Олег Вольський.

Натомість він зауважив, що комісія не надто була прискіпливою до кандидатів, зокрема чинного директора Володимира Герича, на чию адресу було чимало заяв і скарг.

«Заяви зачитувалися, але їх до уваги не брали», – сказав Олег Вольський.

Натомість заступник директора з науково-реставраційної роботи ДІАЗ Михайло Кубай вважає, що передані документи щодо діяльності чинного директора все ж відіграли певну роль.

«Можливо, це вплинуло, але вони не розглядали наведених фактів. Було багато голосів, що це мовляв кляузи, але результат засвідчив про інше. Можливо, зіграло роль і те, що голосування було таємним. Як для нас це результат позитивний», – сказав Михайло Кубай.

Тепер Міністерство культури має оголосити новий конкурс, однак на нього можуть податися і нинішні конкурсанти. Хоча пан Кубай вважає, що навряд чи вони це зроблять.

Нагадаємо, Міністерство культури оголосило конкурс на посаду директора Державного історико-архітектурного заповідника у Жовкві. Серед кандидатів був і нинішній директор, який обіймає посаду близько десяти років. Більше детально про це можна почитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: