Пропозиції про реорганізацію закладів медицини подають представники саме лікарської спільноти, - Ганущин

IMG_9169

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин відреагував на публікації у ЗМІ, щодо планів реорганізації Львівського обласного психоневрологічного диспансеру.

Зокрема, минулої п'ятниці на Дивись.info вийшов матеріал на цю тему. Почитати його можна тут.

«Зміну всередині комунальних закладів, пропозиції щодо їх реорганізації, приєднання/припинення у сфері медицини Львівській обласній раді пропонують представники саме лікарської спільноти на чолі з управлінням галуззю», - написав голова ЛОР на своїй сторінці у Facebook.

При цьому він запевнив, що ніхто не має на меті закриття діючих успішних клінік та в цілому закладів, що надають кваліфіковані послуги.

«Проте, час ставить нові вимоги і народжуються нові виклики, на які маємо реагувати зміною структури медицини, в тому числі сітки установ, їх профілю та послуг, котрі мають ефективно надаватися.

І якщо в ході таких, наголошую, обґрунтованих кроків, буде вивільнятися майно, котре стає непотрібним галузі, то не виключаю, що воно буде реалізоване в прозорий конкурсний спосіб, а вивільнені кошти скеровані до бюджету медицини, на її розвиток. Свідченням саме таких намірів є спільні кроки у фтизіатричній сфері, коли два вивільнені об‘єкти, що стали непотрібними галузі, були продані з аукціону і кошти пішли на швидкі та ремонти в обласних лікарнях», - написав голова ЛОР.

Нагадаємо, працівники Львівського обласного психоневрологічного диспансеру протестують проти його реорганізації та приєднання до обласної психіатричної лікарні. Вони також побоюються, що приміщення закладу у центральній частині Львова можуть продати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: