У Львівському військовому ліцеї імені Героїв Крут пролунав останній дзвоник

23_1527338215

Сьогодні, 26 травня, у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут урочисто відзначили День останнього дзвоника.

Сьогодні,  26 травня, у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут урочисто відзначили День останнього дзвоника.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Привітали молодих захисників України керівники області, громадськість, військові, а також їхні близькі та рідні. Із вітальним словом до випускників звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Дорогі ліцеїсти! Ви здобули добрий фундамент і маєте сильний внутрішній стержень задля здобутків в майбутньому. Сміливо дивіться в життя. Пам'ятайте, що за вашою спиною не лише батьки, українська держава, а й величезна історія, в якій є перемоги українського війська та славетна традиція українських воїнів. Будьте горді їхньої слави»,- зазначив Олег Синютка.

Також очільник області звернувся зі словами вдячності до батьків та викладачів навчального закладу та наголосив на важливості єдності усіх українців.

«Ми сьогодні як ніколи повинні стояти пліч-о-пліч, разом, не покладаючи рук, задля сильної та могутньої української держави», - додав Олег Синютка.

Окрім цього, голова Львівської ОДА нагородив кращих ліцеїстів за успіхи у навчанні та  спортивні досягнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: