Садовий розповів, коли у Львові розпочнуть монетизацію пільг за проїзд

IMG_1377

Цього року в бюджеті міста коштів на монетизацію пільг за проїзд не передбачено, відтак, монетизацію будуть передбачати вже з наступного року.

Цьогоріч в бюджеті міста коштів на монетизацію пільг за проїзд не передбачено, відтак, монетизацію будуть передбачати вже з наступного року.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий зазначив під час брифінгу сьогодні, 29 травня, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми в цьому році на монетизацію кошти в бюджеті не передбачали і їх фізично немає. А в наступному році - безперечно», - сказав Садовий.

Натомість він розповів, що місто цього року повертатиме кошти перевізникам, які вони витрачають. «Закладена сума більше 20 млн грн, але ми цю суму суттєво будемо збільшувати. Але, як це прописано в Постанові Кабміну, то ця схема запрацює вже у наступному році, бо нам десь треба знайти 400 млн грн. У нас їх фізично нема, хіба припинити ремонти шкіл, храмів, садочків, припинити роботи по дорогах, але громада цього не підтримає», - пояснив мер Львова.

Нагадаємо, Кабмін запропонував проводити монетизацію пільг за транспортні перевезення на рівні місцевих, а не державного, бюджетів.

Читайте також: Грошей нема: що робитиме Львів із монетизацією пільг за проїзд

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: