У Львові збудують дві військові казарми за 32,5 мільйона гривень

2012-08-31_stroit_raboty_obshee

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління 29 травня підписало два договори з ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник» на будівництво казарм за 32,5 млн грн.

Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодами, двоповерхові казарми поліпшеного планування №1 та №2 збудують у військовому містечку №135 на вул. Стрийській, 80 (поблизу Стрийського парку).

Казарма №1 обійдеться замовникові у 16,5 млн грн. За будівельні роботи замовник заплатить 15,5 млн грн (1,1 млн грн − на благоустрій території), а 975,8 тис. грн підуть на устаткування. При цьому фірма отримає 280 тис. грн прибутку, а на зарплату витратять 1,5 млн грн.

За будівництво казарми №2 Західне управління заплатить 16 млн грн. Із цих коштів 15,1 млн грн піде на будівельні роботи (з них на благоустрій території виділили 1 млн грн), а 970,6 тис. грн – на устаткування. При цьому прибуток для фірми становитиме 270 тис. грн, заробітна плата – 1,4 млн грн.

У кожній казармі буде хол, 25 спалень на п’ять осіб, 12 ванних кімнат з душовою з лінійним трапом та ванна кімната з душовою кабіною, дві кухні. А також сушарня з гладильнею та пральня. Фірма також облаштує територію довкола казарм − озеленить її та влаштує вуличні тренажери. Усі роботи завершать до грудня 2018 року.

ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник» зареєстроване 2016 року, його юридичне місцерозташування – с. Бірки Яворівського району. Власником та водночас директором фірми є Олександр Овчаренко, колишній начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: