Завершився перший модуль Академії директорів для закладів професійної освіти

мандзій
фото: Департамент освіти і науки ЛОДА Офіційна сторінка, мережа Фейсбук

Про це у коментарі Дивись.info повідомила директор департаменту освіти і науки ЛОДА Любомира Мандзій.

За її словами, вже 20-22 червня освітяни очікують також 100 директорів шкіл області на перший модуль «Академії директорів – 2018».

Загалом для директорів загальноосвітніх шкіл таких модулів є 3, а для професійних закладів освіти – 2.

На Академії директорів, що є певним освітнім курсом, на учасників чекають надихаючі зустрічі, авторські лекції, дискусійні панелі, майстер-класи та тренінгові сесії за участю фахівців-практиків та кваліфікованих тренерів.

фото: Lubomyra Mandziy, мережа Фейсбук

«Наша основна мета – аби вони трошечки змінили себе. Не говорили завжди все зле, а бачили перспективу. Були тренінги більш психологічні. І тренінг був з командоутворення та фінансового менеджменту. На тренінгу з фінансового менеджменту розглядали питання можливості долучення закладів професійної освіти до пошуку грантів. Це для них трошки інший варіант роботи, ніж звиклий формат виробничих нарад», - зазначає Любомира Мандзій.

У ЛОДА повідомляють, що цей проект реалізовує департамент освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій». Його започатковано у 2017 році, організатори планують навчанням охопити усіх керівників закладів середньої та професійно-технічної освіти Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: