На Львівщині цьогоріч з'явиться ще понад 500 робочих місць (фото)

IMG_2301

Сьогодні, 7 червня, на Львівщині відкрили третю чергу підприємства «Бадер Україна», яке є визнаним лідером у виготовленні шкіряних автомобільних салонів, передає кореспондент Дивись.info

.  

Як зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, третя черга заводу «Бадер» дає нам можливість створити на Львівщині додатково понад 500 додаткових робочих місць.

«А те, що тут, на Львівщині, сьогодні будуть вироблятися сидіння для автомобілів Мercedes, свідчить про те, що якість нашої продукції, відповідає найкращим стандартам. Я переконаний, що на такі виробництва будуть повертатись люди, які поїхали за кордон, адже вони є перспективними для нашої області», - зазначив Олег Синютка.

За словами заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрія Бровченка, це високотехнологічне виробництво, де люди мають комфортні умови праці та відповідний заробіток.

«Ми маємо сьогодні потужне виробництво, яке працює на користь нашої країни», - відзначив Бровченко.

Своєю чергою, директор компанії ТзОВ «Бадер Україна» Андрій Павлунь розповів, що «Бадер» підписав дуже хороший, відповідальний та перспективний контракт із Мercedes та Maybach, які вважаються одними із найпрестижніших у світі. Відтак, підприємство невдовзі шитиме автомобільні чохли для цих марок машин.

«Саме тому ми набираємо активно людей. У зв'язку із розширенням виробництва цьогоріч пропонуємо понад 500 робочих місць та ще 500 - на 2019 рік», - заявив Андрій Павлунь.

За його словами, потужності цеху, які відкрили сьогодні, це порядку 500 автомобільних чохлів на день.

Додамо, ТзОВ «Бадер Україна» є українською філією  німецької компанії «Бадер Гмбх» – одного із провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.

Читайте також: На Львівщині відкрили новий завод на тисячу робочих місць (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: