У яких районах Львова найдорожчі та найдешевші квартири

dim-budinok-zhitlo-890x395
Фото ілюстративне. Джерело: http://www.galka.if.ua/

Станом на травень середня ціна житла у новобудовах Львова на майже 6 тисяч гривень менша, ніж у Києві.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії "Львівська Мрія".

Виявилося, що статистично найдорожча нерухомість у Львові розташована в Галицькому районі. За інформацією ЛУН, середня ціна за м² в новобудовах Львова станом на травень 2018 року становить 16 000 гривень.

Купівля житла

Якщо порівнювати із 2017 роком, то ціни на житло виросли майже на 3 тисячі гривень за м².

Найдорожче житло в Галицькому районі Львова. В травні м² тут коштував в середньому 31 500 гривень, а найдешевше - в Сихівському - 14 900 за м². Ціни на первинну нерухомість в центральній частині міста досить високі, до того ж представлені тут в основному новобудови бізнес-класу.

Що стосується Сихівського району, то тут первинний ринок нерухомості пропонує нові квартири як у багатоповерхових, так і в малоповерхових будинках. Вартість житла на початковому етапі будівництва квартир дуже приваблива.

Після Сихівського району, на другому місці по ціновій категорії, йде Шевченківський, де за м² забудовники хочуть в середньому 15 900 гривень. На третьому місці - Залізничний район, де можна придбати житло в новобудові в середньому за 17 900 гривень за квадратний метр. Трохи дорожче коштують квартири в новобудовах у Франківського - 19 500 гривень та Личаківського (19 900 гривень) районах за метр квадратний.

Як зазначають девелопери, при виборі розташування майбутнього помешкання варто звернути увагу на транспортну розв'язку та супровідну інфраструктуру (крамниці, аптеки, розважальні заклади, парки тощо). Наприклад, новий ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5 розташований так, аби за 5-7 хвилин можна було дістатись як до центру міста, так і до великих розважальних закладів, аквапарку тощо. Детальніше про це читайте тут.

Оренда житла

Якщо подивитися статистику цінна оренду житла у Львові, то середня ціна за однокімнатну квартиру, за даними аналітиків OLX, складає 2500 грн/міс за однокімнатну. Трикімнатне помешкання у Львові можна винайняти у середньому за 7000 - 8500 грн. Найдорожчим районом виявився Галицький. І хоча це традиційний статус району, ціни на трикімнатні квартири там все ж знизились за рік на 2%. Двокімнатні квартири ж навпаки стали дорожче на 13%. Зростання цін за період травень 2017 - травень 2018 вплинуло на однокімнатні та двокімнатні квартири. В усіх районах Львова ціни на квартири з однією кімнатою стали більшими на 15%, а на двокімнатні – на 13%. Трикімнатні також додали у вартості на 8% усюди, крім Галицького, Залізничного та Шевченківського.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії "Львівська Мрія".

5 переваг нового житлового комплексу на вул. Княгині ОльгиЛьвівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: