На Львівщині 200 неплатників аліментів оголошено в розшук

IMG_2467

По динаміці стягнень заборгованості за аліментами Львівщина входить в четвірку кращих регіонів в Україні.

Про це під час візиту до Львова розповів міністр юстиції України Павло Петренко, передає кореспондент Дивись.info.

Що стосується Львівської області, то за словами міністра, близько 14 тисяч боржників були злісними неплатниками аліментів і не платили своїм дітям.

«Від початку дії закону до таких боржників були вжиті всі новації і обмеження, які передбачені чинним законом – це заборона виїзду за кордон, заборона керування транспортними засобами, суспільно корисні роботи, арешт і стягнення з їхнього нерухомеого майно та активів», - пояснив Павло Петренко.

Також, за словами Петренка, на Львівщині тисячі таких боржників позбавлені можливості виїжджати за кордон та керувати транспортними засобами.

«По 905 боржниках складені протоколи на направлення їх на суспільно корисні роботи. Крім того, 200 неплатників аліментів оголошено в розшук. Фактично правоохоронні органи здійснюють пошук таких горе-батьків», - зазначив Павло Петренко.

Він також додав, що 77 об’єктів нерухомості були арештовані та направлені на реалізацію для погашення боргів за несплату аліментів та було конфісковано 14 транспортних засобів для погашення боргів перед дітьми.

Читайте також: У Львові відкрили новий центр з надання послуг у сфері ДРАЦС європейського зразка (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: