Павло Жебрівський йде з посади голови Донецької ВЦА

35156826_929812720534581_276244178990530560_o

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що попросив президента України про відставку.

Про це повідомила речниця Жебрівського Тетяна Тюріна, передає Громадське.

«Пан Жебрівський звернувся особисто до президента з проханням щодо відставки і його заяву прийняли. Причини мені особисто невідомі, як тільки дізнаємося, повідомимо», — сказала Тюріна.

Як повідомив посадовець у Facebook, він попросив про відставку особисто у президента. «У суботу зустрівся з президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін», — написав він.

У своїй публікації Жебрівський також наголосив, що президент призначив його головою Донецької обласної державної адміністрації рівно 3 роки тому.

«За ці три роки Донеччина стрімко змінювалася. У першу чергу завдяки тому, що мені та моїй команді вдалося залучити значний фінансовий ресурс на розбудову інфраструктури», — наголосив він.

Нагадаємо, Жебрівський був призначений головою Донецької військово-цивільної адміністрації 11 червня 2015 року. Його представив президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Донеччину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: