Садовий пояснив, чому зупиняли ремонтні роботи по вулиці Замарстинівській

IMG_2590

На вулиці Замарстинівській вже відновили ремонтні роботи.

Про це зазначив сьогодні, 12 червня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий та пояснив, чому деякий час не ремонтували вулицю Замарстинівську,передає кореспондент Дивись.info.

«Ми вже знайшли вирішення з проектантами разом, бо проект робив Інститут Містопроект. Вони зробили його неякісно, тому більше часу прийшлось використати на доопрацювання проекту, щоб зрозуміти всі слабі місця», - розповів Садовий.

Читайте також: На Замарстинівській відновили ремонтні роботи (фото)

За його словами, зараз буде більша активізація по вул. Замарстинівській.

Додамо, роботи на вулиці Замарстинівській розпочалися у березні, однак дуже швидко їх довелося призупинити, а проект відправити на доопрацювання. Під час підготовчих робіт виявили пливун.

Нагадаємо, у січні визначили переможця тендеру на реконструкцію Замарстинівської. Ним став ТОВ «Онур», який ремонтуватиме вулицю за 84,47 млн гривень. Тут мають оновити трамвайні колії, замінити дорожнє покриття, колектори та комунікації.

Окрім того, мер Львова повідомив, що від завтра будуть братись за вул. Просвіти, оскільки ця вулиця в дуже поганому стані.

«Вона невелика, але важлива. Там роботи триватимуть до листопада. Там потрібно лише перекласти всю бруківку та навести лад з основою», - сказав Андрій Садовий.

Щодо ремонту вулиць Шевченка та Бандери, то за словами міського голови, до їхнього ремонту приступатимуть вже наступного року.

«Зараз акумулюємо кошти, працюємо з міжнародними організаціями, фіналізуємо всі роботи про проектах. Ще раз хочу заспокоїти людей, які мешкають на Бандери — кількість бруківки збільшиться. Бо деякі люди лякають людей невідомо чим. Ця вулиця буде більш відкритою, там будуть враховані всі побажання мешканців, які живуть в тих будинках», - додав Садовий.

Читайте також: У Львові назвали дату, коли відкриють для проїзду вулицю Личаківську (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: