Що дивитися цього літа. Кращі серіали червня

MV5BMjYyODZjZmEtZjI5Yi00OGNmLTlmZWItYjk4ZjQxM2Y1OTIxXkEyXkFqcGdeQXVyNjkxMzgzODU@._V1_
Кевін Костнер вперше зіграю головну партію в телевізійному серіалі. фото: Showbiz Junkies

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Музичний серіал, який занурить в 80-ті роки Великого Яблука Америки, новинка від Marvel про двох закоханих підлітків з суперздібностями а також серіал про боротьбу за землю між корінними американцями, забудовниками та нафтовими магнатами — в кращих серіалах червня.

Pose/Поза
(3 червня)

Вриваємося в літо з новою музично-танцювальної драмою від Райана Мерфі для FX - Pose («Поза»). 1987 рік, Нью-Йорк. У центрі сюжету - життя кількох соціальних груп, що населяють головний мегаполіс США. У серіалі обговорюються проблеми зростаючої популярності на розкіш, пов'язаної з підйомом Дональда Трампа, побут ділових кварталів, будні модного і творчого середовища, а також гламурні вечірки.

Succession/Спадкоємці
(3 червня)

На HBO прем'єра саги про американську сім'ю медіамагнатів Succession («Спадкоємці»). Це новий погляд сценариста Джессі Армстронга («Гуща подій») на проблеми олігархів XXI століття і його версія прописної істини про те, що наскільки ця сім'я багата і владна, настільки ж вона нещасна і неблагополучна. Пілотний епізод зняв Адам МакКей («Гра на пониження»), главу сім'ї зіграв Брайан Кокс, а одного з його синів - Кіран Калкін.

Condor/Кондор
(6 червня)

Наступна новинка місяця - Condor («Кондор») - заснована на шпигунському трилері Сідні Поллака 1975 «Три дні Кондора», який в свою чергу заснований на романі Джеймса Грейді «Шість днів Кондора».

Головний герой - молодий аналітик-ідеаліст ЦРУ Джо Тернер. У нього блискучий розум, але він молодий і наївний. Одного разу відбувається щось страшне: прийшовши на роботу, Джо виявляє, що всі його колеги вбиті професійними кілерами.

https://www.youtube.com/watch?v=BfiYZ7UIWco

Impulse/Імпульс
(6 червня)

В цей же день стартував новий серіал Impulse («Імпульс») від стрімінг-платформи YouTube, яка минулого місяця випустила продовження «Хлопця-каратиста». Головна героїня «Імпульсу» - 16-річна бунтарка Генрієтта, яка завжди відчувала, що вона відрізняється від своїх однолітків. Дівчина мріє втекти зі свого старомодного містечка. В один прекрасний день вона дізнається, що має здатність до телепортації, але як управляти цим даром - поняття не має.

Cloak & Dagger/Плащ і Кинджал
(7 червня)

Marvel не дасть вам занудьгувати цього літа. Студія спільно з каналом Freeform випускає свій черговий супергеройський серіал Cloak & Dagger («Плащ і Кинджал»), заснований на однойменній серії коміксів. Перед нами історія кохання двох підлітків, які раптово виявляють у себе надздібності: Тенді може випромінювати світлові кинджали, а Тайрон здатний облачати людей у ​​темряву, переносячи їх абсолютно в інший світ. Хлопці вирішують направити свої сили на благі цілі, однак ніщо в нашому світі не буває просто так, і тепер їм потрібно ще і справлятися з наслідками.

Yellowstone/Йеллоустоун
(20 червня)

Кевін Костнер повертається на ТБ з сімейною вестерн-драмою Yellowstone («Йеллоустоун»), написаною і знятою Тейлором Шериданом («Будь-якою ціною», «Вітряна річка», «Вбивця»). Йдеться про власника ранчо, який змушений вести боротьбу за землю з власниками національного парку Йеллоустоун, індіанської резервацією і жадібними забудовниками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: