«Міс Львів 2018»: хто змагатиметься за корону найкрасивішої львів'янки (фото)

IMG_2346

21 червня в оперному театрі відбудеться конкурс краси «Міс Львів 2018», де обиратимуть найкрасивішу львів'янку, яка поїде на національний конкурс краси «Міс Україна».

Сьогодні, 12 червня, під час прес-конференції розповіли про деталі конкурсу та представили всіх учасниць «Міс Львів 2018», інформує Дивись.info.

Як розповіла директорка конкурсу «Міс Львів» Валерія Никифорець, організаторами був проведений кастинг, де з-поміж сотні дівчат старанно і об'єктивно намагалися обрати 14 претенденток на звання і титул найкрасивішої львів'янки «Міс Львів-2018».

«Крім основної стрічки «Міс Львів» цього року будуть також обирати дівчат і в інших номінаціях - це Перша віце-міс та Друга віце-міс Львова та «Міс усмішка». Також дівчата самі обиратимуть «Міс дружба», - розповіла Валерія Никифорець.

Крім того, на сайті 0.32.ua кожен житель міста може віддати свій голос за дівчину і за результатами цього голосування дівчина, яка набере найбільшу кількість голосів, отримає стрічку «Міс глядацьких симпатій».

За словами директорки «Міс Львів», цього року будуть вручати дуже важливу стрічку - «Міс добре серце», адже конкурс давно вже перестав бути просто конкурсом краси.

«На сьогоднішній день це така своєрідна платформа для молодих дівчат, які в силу своєї краси та молодості, бажання можуть змінити життя простих людей. Тому дівчата проводять дуже багато соціальних активностей, відвідують притулки, інтернати та організовують пікніки», - каже Валерія Никифорець.

Своєю чергою, «Міс Львів 2017» Ірина Ткачук, яка після перемоги у Львові здобула ще й титул «Першої віце-міс України» розповіла, що цей рік дуже насиченим на події.

«Думаю, що кожна з дівчат мене зрозуміє. От коли я йшла на цей конкурс, то думала, що конкурси краси це щось таке неоднозначне і там неможливо вибрати переможницю, оскільки в кожного свої погляди на красу. Насправді за цим стоїть величезна робота, зокрема і в модельній сфері, потрібно докладати багато зусиль на репетиціях та працювати для соціальних проектів», - поділилася досвідом минулорічна переможниця конкурсу.

Читайте також: Стало відомо, хто переміг на конкурсі «Міс Львів» (фото)

Окрім того, директорка конкурсу «Міс Львів» розповіла, що цьогоріч вперше львівський конкурс краси отримає власну корону.

«За виготовленням цієї корони ми звернулися до кращих українських ювелірів та черпали натхнення в силуетах корони самого Данила Галицького - засновника нашого міста», - відзначила Валерія Никифорець.

За її словами, з дня на день ми очікуємо прибуття корони до Львова. «У виготовленні корони використовували біле золото, платину та дорогоцінні камені», - додала пані Валерія.

Також додамо, що зірковими гостями фіналу конкурсу краси 21 червня у Львові стануть: TAYANNA, MELOVIN, KAZKA, OSADCHUK. Ведучими вечора будуть Міс України та фіналістка шоу танці зі зірками Олександра Кучеренко та Тімур Мірошниченко.

Цьогоріч у фіналі конкурсу «Міс Львів» за корону найвродливішої дівчини змагатимуться чотирнадцять красунь:

  1. Болюх Наталія

2. Каралюс Андріана

3. Степанчук Оксана

4. Запісоцька Христина

5. Єлейко Юлія

6. Соня Грицюк

7. Рубаняк Юлія

8. Дудник Ольга

9. Білокопита Аліна

10. Сидор Ярина

11. Булавицька Вікторія

12. Оверчук Наталія

13. Тетеріна Анна

14. Вусатюк Юлія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: