У ніч на понеділок львівські патрульні виявили 12 нетверезих водіїв

35479380_1849776815324082_7701016828633415680_n

У ніч на понеділок 2 батальйон патрульної поліції Львівської області виявив 12 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Чотирьох водіїв патрульні зупинили на трасі.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Так, екіпаж патрульних виявив на вулиці Любінській автомобіль Opel, водій якого здійснив зіткнення з перешкодою. Внаслідок події транспортний засіб отримав пошкодження, а подальший рух став неможливим. Під час спілкування з водієм, інспектор відчув характерний запах алкоголю та запропонував чоловіку пройти перевірку. Водій погодився. Результат перевірки на приладі Drager – 2.02 проміле. Це більш ніж удесятеро перевищує норму. На водія склали протоколи за ДТП та нетверезу їзду. Автомобіль забрав евакуатор.

На вулиці Тарнавського, патрульні зупинили водія автомобіля Porshe на іноземній реєстрації за порушення правил дорожнього руху. Всіх необхідних документів на автомобіль чоловік не мав. Також в особи виявили очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на місці чи в медичному закладі водій відмовився в присутності двох понятих. Тому, патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування автомобілем в стані сп’яніння) та винесли постанову за відсутність документів.

У той самий час, на вулиці Чорновола, патрульні зупинили водія, який поїхав під заборонений знак. Документів на автомобіль чоловік при собі не мав. Патрульний побачив на руці у водія браслет на вхід у нічний клуб та запитав, чи не вживав він алкоголь. Водій повідомив, що випив одне пиво. Тоді йому запропонували пройти перевірку. Результат – 1.14 проміле, що уп’ятеро перевищує допустиму норму. На чоловіка склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: