У Львові завершують підготовчий етап перед будівництвом нового житлового комплексу

29942710_1751287391577004_1061422863_o-e1522411954543

Незабаром у Львові стартує будівництво нового ЖК по вул. Княгині Ольги 1-5, який зводитиме компанія «Львівська Мрія».

*промоція

Зараз на об’єкті тривають підготовчі роботи і, за словами спеціалістів, будівництво має розпочатися 16 липня цього року.

«Оскільки наш житловий комплекс «Львівська Мрія» буде знаходитись у безпосередній близькості до центральної частини міста та у районі із високо розвиненою інфраструктурою, першим нашим завданням стала експертиза проекту. Її проводить ТОВ «ЕКСПЕРТ ПРОЕКТ ГРУП» в м. Києві: архітектурна та робоча частини, зовнішні та внутрішні комунікації (водопровід і каналізація; газове постачання, опалення і вентиляція, пожежна безпека та сигналізація и т.і.)», - розповіли у будівельній компанії «Львівська Мрія».

https://youtu.be/Lb8BoiWQ17E

У компанії також повідомили, що зараз на майданчику тривають підготовчі роботи, необхідні для страту будівництва: «На будівельному майданчику ведуться підготовчі роботи для початку будівельних робіт: установка на об’єкті побутових та складських приміщень, будівельної опалубки, обладнання та механізмів (баштові крани, автокран, екскаватори та інше), - повідомили у «Львівській Мрії». - До початку робіт з місця майбутнього котловану необхідно перенести існуючі інженерні мережі (газопровід, електромережі, водопостачання каналізація, телефонні лінії/інтернет і т.і.) за межі майбутнього будинку з умовою перепідключення вже існуючих будинків і можливістю підключення при будівництві запроектованих. Всі технічні умови для переносу вказаних мереж отримані підприємством і проекти затверджені. Наступним кроком буде перенесення газопроводу Ø110 мм (перенесення під проїжджу частину). Одночасно ведуться монтажні роботи з укладання труб для водопроводу і каналізації».

Нагадаємо, що згідно із затвердженими містобудівними умовами та обмеженнями, на вул. Княгині Ольги 1-5 постане великий ЖК на три дев’ятиповерхових будинки. Вони будуть повністю цегляними (з повнотілої червоної цегли), з підземним та гостьовим паркінгом, на території ЖК будуть відпочинкові, дитячі, спортивні зони, майданчики для вигулу тварин і навіть дитячий садок.

Детальніше про інфраструктуру нового ЖК можете почитати тут. А детальніше про комплекс питайте у відділах продажу за телефоном (097 811-80-80) або на сайті компанії.

Новий житловий комплекс владо розташований між історичним центром міста й спальними районами із розвиненою торгово-розважальною інфраструктурою. Неподалік від житлових будинків  знаходиться зручна транспортна розв’язка (вул. Кн. Ольги) й трамвайна лінія. Це робить логістику дуже зручною, адже до історичного центру Львова можна дістатися за  5-7 хвилин їзди. За цей же час можна дістатися також до супермаркетів “Ашан”, “Сільпо, “Арсен”, “Рукавичка”, Аквапарку та фітнес-центру.

А у кількох хвилинах пішки від житлового комплексу розташована паркова зона, Ботанічний сад і стадіон. До слова, Стрийський парк також розташований у межах пішої доступності від майбутнього ЖК.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: