Садовий розповів, які дороги ремонтуватимуть у Львові наступного року

IMG_4196
Фото: ілюстративне

Наступного року у Львові планують розпочати ремонт вулиці Шевченка та Степана Бандери.

Про це під час брифінгу сьогодні, 26 червня, розповів міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

«По вулиці Шевченка ми плануємо розпочати ремонтні роботи вже наступного року, оскільки цьогоріч там завершуються основні серйозні будівельні роботи та ще будуються будинки», - сказав Андрій Садовий та відзначив, що це ще одна складна артерія — в’їзд у місто Львів.

Наступного року, за словами мера, планують братись і за ремонт вул. Степана Бандери.

За його словами, ремонт вул. Зеленої залежить від коштів, які місто буде мати за результатами першого півріччя.

«Ми з одного боку маємо велике бажання скерувати додаткові кошти на ремонти робіт, з іншого боку — держава спонукає робити все можливе, щоб піднімати рівень оплати праці працівників. Тому в нас на дофінансування заробітної платні працівникам наших ЛКП підуть десятки мільйонів гривень і ми будемо цей баланс шукати з бюджетною комісією, з виконавчим комітетом, щоб на пленарне засідання нової сесії в липні виходити з фіналізацією коштів за результатами перевиконання бюджету за перше півріччя», - пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.

Крім того, Садовий розповів, що роками бились в міністерствах за те, щоб на дорогах були велодоріжки. «Всі працівники міністерств нас переконували, що це не потрібно, але сьогодні вже ДБН чітко встановлюють правило, що є дорога і має бути велодоріжка. Це спрощує нам життя», - зазначив Андрій Садовий та додав, що «наша амбітна ціль — на 2020 рік вийти на 268 км окремих велодоріжок. Іншого варіанту нема».

Читайте також: Як у Львові ремонтують вулицю Замарстинівську (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: