Смертельна ДТП за участю засудженого за спробу вбивства сталася на Коломийщині

smertelnaja-avarija-v-zhitomirskoj-oblasti-pogibli-oba-voditelja_rect_a9f5f2da8c0d088112f0481509e658d7

Згідно з попередніми даними, чоловік став винуватцем аварії та втік з місця пригоди до приїзду поліції.

Згідно з попередніми даними, чоловік став винуватцем аварії та втік з місця пригоди до приїзду поліції, пише Zaxid.net

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в смт. Отинія, що на Коломийщині. На дорозі не розминулися два легкових автомобілі: BMW та Daewoo Lanos. Унаслідок ДТП в автомобілі Daewoo Lanos одна людина загинула, а водій BMW утік з місця пригоди. У прес-службі Національної поліції Івано-Франківської області повідомили, на місці аварії працювали рятувальники та правоохоронці.

Як повідомляє «Місто» з посиланням на власні джерела, водій-втікач – кримінальник Віктор Корягін, який вже мав проблеми із законом. За кермом автомобіля водій перебував найімовірніше нетверезим. Зі слів очевидців BMW рухався на великій швидкості в бік Івано-Франківська, здійснивши обгін декількох машин, допустив зіткнення з Daewoo Lanos, який рухався в попутному напрямку та мав намір повернути ліворуч. Водій Daewoo загинув на місці, а пасажира госпіталізовано до обласної лікарні. Повідомляється, що перед зіткненням надходило орієнтування на лінію «102». Зі слів заявника, у місті Коломия водій BMW поводить себе неадекватно на дорозі. Також він нібито погрожував заявнику предметом, схожим на пістолет.

Також зазначається, що в BMW був водій і пасажири. Одного із пасажирів затримано. Інші втекли разом із водієм. Окрім того, що проводяться слідчі дії і встановлюється місце перебування водія-втікача, у поліції від офіційних коментарів утримуються. За попередньою версією винен керманич BMW, проте це має довести слідство, провівши ряд експертиз. Відомо, що найімовірніше за кермом BMW кримінальник, якого у Франківську охрестили «валентинівським стрільцем». Він 2013 року поранив у голову 18-річну Вікторію Пилипів. Трагедія сталася в одному із нічних клубів міста. Корягін тоді переховувався від правоохоронців майже два місяці. Його затримали 7 квітня 2013 року у Львові. 13 вересня 2013 року суд визнав його винним і засудив до 10 років позбавлення волі. Потім в апеляційному суді переглянули справу і пом'якшили строк: 2016 року Корягін вийшов з тюрми.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: