Скільки авіарейсів і чому затримується у львівському аеропорту

IMG_9869-630x420
Фото: ілюстративне

Станом на зараз, 2 липня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д.Галицького затримуються два авіарейси та один скасовано.

Станом на зараз, 2 липня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького затримуються два авіарейси, ще один скасовано.

Про це в коментарі Дивись.info повідомили в прес-службі львівського аеропорту.

Зокрема, з технічних причин затримуються рейси 7384/7383 Монастір-Львів-Монастір авіакомпанії ANDA AIR.

Приліт до Львова очікується о 22:40 год. 02.07.2018 (замість 18:40 год.)

Виліт зі Львова переноситься на 00:10 год. 03.07 відповідно.

Крім того, рейси №5202/5201 Барселона-Львів-Барселона авіакомпанії «Yanair» затримується з прибуттям у Львів до 07:00 год. 03.07.2018 (замість 23:00).

Виліт зі Львова переноситься на 08:00 год. 03.07.2018. Як зазначили в прес-службі аеропорту, авіакомпанія наразі не повідомила про причини затримки авіарейсів.

А рейс ERN277/278 Неаполь-Львів-Неаполь авіакомпанії «Ернест» на
сьогодні скасовано.

Також зазначимо, що сьогодні рейс ERN224 Львів-Мілан вилетів о 05:08 год із затримкою 11 год. 32 хв. з 82 пасажирами на борту.

За словами менеджерки із зв’язків з громадськістю ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» Ольги Ковалик, причина затримок чи скасування авіарейсів полягає в авіакомпаніях.

«Авіакомпанія шле повідомлення, що авіарейс скасовується або затримується, тому всі питання до авіакомпаній. Аеропорт готовий приймати всі судна згідно з розкладом», - сказала Ольга Ковалик.

Читайте також: Лайфхаки для туристів: що робити, якщо ви застрягли в аеропорту через скасування рейсу

Нагадаємо, минулого тижня пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, застрягли в італійському аеропорту через скасований рейс.

Офіційного роз’яснення ситуації, що склалася з львівськими пасажирами, від авіакомпанії не надходило. Вранці 25 червня стало відомо, що пасажирів почали розселяти у готелі та переброньовувати квитки на інші авіарейси, у тому числі інших авіакомпаній.

Також додамо, що за останній тиждень українці по кілька годин, а то й діб сидять в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в українському аеропорту «Київ». Наразі українські туристи застрягли в аеропортах щонайменше чотирьох країн, звідки вони не можуть як повернутися додому, так і вилетіти на відпочинок.

Своєю чергою, міністр інфраструктури України Володимир Омелян у вівторок, 3 липня, проведе нараду щодо ситуації з авіаперельотами українських туроператорів.

Зокрема, з початку літа кілька українських туроператорів зірвали вильоти туристів на відпочинок, головним чином до Туреччини та Єгипту. Крім того, близько 800 туристів застрягли на дві доби в Тунісі.

Причиною затримок вильотів є недостатня кількість літаків, а також борги туроператорів перед авіакомпаніями.

Читайте також: 300 українських туристів застрягли в Тунісі: сьогодні їх почали вивозити

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: