В області відбувся X з’їзд Української Світової Кооперативної Ради

син

Сьогодні, 8 липня, відбувся X з’їзд Української Світової Кооперативної Ради.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Участі у заході взяв перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Дуже важливо, щоб ті українські традиції, які були започатковані ще позаминулого століття Митрополитом Андреєм Шептицьким, зокрема взаємодопомоги, ви і досі підтримуєте та зберігаєте за межами України. Кооперативний рух дає можливість кожному з нас, кожному з його учасників відчути, що він є не один. Кожен українець любить свою землю і дуже важливо продемонструвати, якими ми є успішними на нашій землі. І тільки разом, єдиними і спільними зусиллями рухатися вперед, робити країну ще успішнішою та багатшою. Сьогодні Україна відстоює не лише власну землю, але й цінності демократії, свободи слова та вибору. І у цій боротьбі ми обов’язково вистоїмо, адже з нами Господь і з нами буде перемога», - наголосив Ростислав Замлинський.

Окрім того, він подякував урядам тих країн, з яких прибули учасники з’їзду, зокрема Канади, США, Європейського Союзу за колосальну підтримку нашої країни.

Також Ростислав Замлинський відмітив, що за минулий рік в економіку Львівщині інвестовано понад 150 млн доларів та створили понад вісім тисяч робочих місць. Та закликав Українську Світову Кооперативну Раду брати активну участь у цьому процесі.

У межах засідання відбулися звіт представників Асоціації Кредитних Спілок, фінансовий звіт УСКР, звіт Контрольної та Статутової комісій та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: