У Львівській міськраді погодили будівництво першого приватного пологового (фото)

1212121212121212121223-1-1
Візуалізація ЛМР

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info, який перебував на засіданні виконавчого комітету.

Перший у Львові приватний пологовий будинок від міжнародної мережі медичних клінік Medicover з'явиться на ділянці біля вул. Мазепи, 23. Сьогодні члени виконкому затвердили Містобудівні умови та обмеження забудови даної ділянки.

Відповідно до містобудівних умов, земельна ділянка у 0,7 га призначена для будівництва і обслуговування закладів охорони здоров’я. Максимальний відсоток забудови — 22%, згідно із проектом, прилеглу територію мають озеленити, встановити там освітлення та відповідну інфраструктуру.

Девелопером проекту виступає ТОВ «Карпатська нерухомість», а загальна інвестиція у приватний пологовий має скласти понад 20 мільйонів євро. Про це журналістам Дивись.info розповідала Мар’яна Свірчук, виконавчий директор Мережі медичних закладів Medicover в Україна, під час однієї із зустрічей з місцевими мешканцями.

«Найголовніше, що ми приходимо сюди, аби надавати якісну медичну допомогу. Ми знаємо, яка ситуація з народжуваністю в Україні, з вмиранням жінок та дітей через відсутність обладнання. І сьогодні ми готові запросити найкращих спеціалістів, аби створити тут високі стандарти медицини, закупити найкраще обладнання і дати можливість українкам народжувати у безпечних для життя та комфортних умовах, - розповіла пані Свірчук. - Ми вкладаємо в цей проект понад 20 мільйонів євро, які прийдуть в Україну. За подіями навколо цього проекту пильно стежать інші потенційні інвестори в Європі. Для них усе, що тут відбувається зараз – яскравий аргумент для прийняття рішення щодо майбутніх інвестицій. Хочу також зазначити, що новий Медичний центр – це нові робочі місця, це близько 400 українських сімей, члени яких отримуватимуть достойну «білу» зарплату, а бюджет – податки».

Читайте також: Інвестиція в 20 млн євро: коли у Львові з’явиться перший приватний пологовий

Члени виконкому, однак, кілька разів переносили прийняття рішення про погодження містобудівних умов для проекту через непорозуміння із місцевими мешканцями. Втім, на сьогоднішньому засіданні до рішення виконкому додали пункт про підписання спільного меморандуму між мешканцями та інвесторами проекту.

Як додали інвестори під час спілкування з журналістами, вони вдячні за сприяння у пошуку взаєморозуміння з мешканцями депутатам ЛМР Ігорю Зінкевичу та Любомиру Босаневичу.

Наразі територія майбутнього пологового подекуди завалена сміттям

Над проектом Медичного центру із пологовим будинком Medicover працює компанія «Укрдизайнгруп» (UDG).

Пологовий будинок зможе обслуговувати до 1000 породіль на рік. У закладі буде 3 пологових зали, дві сучасні операційні, два відділення спільного перебування матері й дитини на 29 ліжок, надсучасна реанімація новонароджених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: