У понеділок Львівську ОДА пікетуватимуть через ділянки біля озера Наварія

s320160930-12968-j7pp4p20160930-12968-1l3y8zv20160930-12968-1agha1p-756x425
Фото: Zaxid Media

У понеділок, 16 липня, з 11.00 до 16.00 год, у сквері «На валах» навпроти Львівської ОДА планується мирний мітинг з метою захисту територіальної цілісності громади села Наварія та привернення уваги населення та влади до вирішення проблеми із розкрадання землі.

Про це йдеться на сайті Пустомитівської міської ради, а також в коментарі Дивись.info це підтвердив керівник ГО «Гвардія Патріотів» Віталій Біляк.

За словами Віталія Біляка, планується мирна акція. «Люди виступають проти того свавілля, яке відбувається із виділенням земель біля озера. Інакше це не назвеш. Таке просто робити не можна. Як мінімум абсурд, на березі озера Наварія роздавати землі  бізнесменам, які прикриваються атовцями. Це в той час, коли людям в Турківському районі в полі не можуть виділити земельної ділянки», - зазначив керівник ГО «Гвардія Патріотів».

Також він зазначив, що дане озеро є осередком відпочинку багатьох людей, тому його необхідно зберегти.

«Тут знаходяться три спортивних бази з веслувального спорту, трудові резерви та ДЮСШ. Регулярно навколо озера проводяться спортивні збори та є два великих пляжі, де можна відпочити з сім'єю. Так, проте озеро без належної інфраструктури, оскільки за ним «теплоенерго» не слідкувало, а лише сміття регулярно прибирають місцеві активісти», - розповідає Віталій Біляк.

Читайте також: «Наші Гроші. Львів»: бізнесмени під виглядом учасників АТО отримали безкоштовні земельні ділянки на Львівщині 

Зазначимо, що землю біля озера Наварія в Пустомитівському районі на Львівщині замість учасників Антитерористичної операції отримали інші люди, яких представлено волонтерами. Скандал виник після того, як журналісти «Наші Гроші. Львів» опублікували списки із 83 претендентів на землю біля Наварії. Журналісти з’ясували, що щонайменше десятеро власників безкоштовних ділянок на березі Наварії ніколи не були учасниками АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: