«Тримайся!»: колишній в'язень Освенціма написав лист Олегу Сенцову

facebook_com_khrystyna_morozova_id34401_650x410_3_650x410

В'язень чотирьох концтаборів закликав Олега Сенцова жити.

Колишній в'язень чотирьох нацистських концтаборів Ігор Малицький написав листа зі словами підтримки політв'язню Олегу Сенцову.

Колишній в'язень чотирьох концтаборів, професор Української инжерно-педагогічної академії Ігор Малицький закликав Олега Сенцова триматися і жити заради своєї сім'ї і заради рідної країни.

Він зазначив, що українському режисерові потрібно вижити, щоб пізніше засудити своїх мучителів.

«Любий друг Олег. Звертаюся до тебе як колишній в'язень Освенціма і ще трьох концтаборів смерті фашистської Німеччини, як до в'язня тепер вже путінських таборів. Не роби подарунок катам - тримайся! Борися за життя і свободу так, як ми боролися і вижили, ще й добивали їх, а потім судили. Треба і зараз тобі вижити, звільнитися і потім судити цих катів, щоб люди знали, з ким треба боротися, щоб не допустити повторення минулого, яке може статися зараз набагато страшніше, ніж це було в минулому. Люди Світу будуть скандувати "Слава Україні". Гарний початок цього дав герой хорват. Живи, шановний Олеже! Живи заради сім'ї, держави, нас, патріотів України і на зло ворогам!», – написав Малицький у своєму листі.

Читайте також: Сьогодні 42 роки Олегу Сенцову. Він голодує 61 день, вимагаючи звільнення українських політв’язнів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: