Розваги, музика та емоції: фестивалі Львівщини, які варто відвідати

Для любителів гарно провести час, послухати  живу музику, завести нові знайомства та просто відпочити від буденності  щороку проходить незлічена кількість фестивалів. 

Тому ми підготували для вас перелік фестивалів, які можна відвідати цього літа та осені у Львівській області.

ZAXIDFEST

«Західфест» — український щорічний музичний фестиваль, що відбувається з 2009 року на Львівщині. З 2011 року проходить біля села Родатичі Городоцького району. З кожним роком фестиваль набуває все більшої популярності, а хедлайнерами запрошують іноземних виконавців.

У 2018 році 10-й ювілейний Західфест проходитиме 24-26 серпня біля Львова на території відпочинкового комплексу «Чарівна долина». Традиційно на фестивалі буде декілька сцен з музикою на будь-який смак.

Фото зі сторінки Фестиваль ЗАХІД у Фейсбук (2017 рік)

Учасники: Bullet for My Valentine, Guano Apes, Sepultura, Adam Gontier, Therion, We Butter The Bread With Butter,Noize MC, Ляпис 98, Pianoboy, O.Torvald, Беz обмежень, Один в каное, ТАРТАК, Latexfauna, КАРНА, АННА, Тінь Сонця, Пошлая Молли, Morphine Suffering, Confessions Of A Traitor, Tommy Cash, Pavlik OverDrive.

Вартість квитків: 450-1200 гривень.

Цьогоріч організатори обіцяють гостям комфортні умови перебування у наметовому містечку, а саме: дрова для кожного жителя, біо туалети й душові, станції для підзарядки гаджетів, нічне освітлення тощо. Крім цього, родзинкою також є заохочення гостей до перевдягання у супергероїв. «Завжди хотів бути Людиною-павуком або завойовником Зімом? А може відчував себе Бетменом чи Суперменом, але ніхто не вірив в твої надлюдські можливості? Ми – віримо! Вилазь з сірої буденності міста та офісу, вдягай свій найшаленіший костюм і гайда до нас! Вигадуй і втілюй неймовірні речі, які ти завжди хотів спробувати, адже Zaxidfest це саме те місце і саме той час!» - зауважують на сайті фестивалю.

Придбати квитки можна на офіційній сторінці фестивалю.  Щоб дістатися до фестивалю зі Львова можна автобусом або електричкою від приміського вокзалу.На авто по трасі M11 (близько 40 км від Львова).

SAM-FEST

«SAME-FEST» —  це фестиваль, який пропонує багато розваг, починаючи від підйому на повітряній кулі, закінчуючи розвагами на воді та поїздках на квадроциклах. Окрім цього фестиваль обіцяє два дні драйву з найкращою музикою.

Вартість: 250 гривень.
Коли: 21 - 22 липня 2018

Цього року фестиваль відбудеться у відпочинковому комплексі “Діброва” (Самбірський район).

Учасники: Антитіла, Один в каное, Олеся Киричук, Виктор Винник та інші.

Ту Стань!

Фестиваль «Ту Стань! – 2018» – це один із найпотужніших фестивалів середньовічонї культури, що відбудеться в підніжжі стародавньої Тустані, наскельної фортеці ІХ-ХVІ століть. «Лицарські поєдинки, кінні турніри, ремесла, ярмарок, лазерне дійство та кіноніч - ви не встигнете переводити подих від щохвилинних емоцій, - заявляють організатори. - Ту Стань - це фестиваль, на якому кожен відкриє свій лицарський дух».

Коли: 3-5 серпня. Вартість: 120-250 гривень.

Де: Державний історико-культурний заповідник «Тустань» (с. Урич, Сколівський р-н).

Сторінка події у Facebook

Woodstock Ukraine

«Woodstock Україна» — український благодійний рок-фестиваль, організований благодійним фондом «Серце до серця».
Фестиваль обіцяє виступи гуртів з України та Європи, театральні постановки, спортивні змагання.

Коли: 9-11 серпня.

Де: Львівська область, Городоцький район, с.Заверешиця.

Вартість: безкоштовно, але попередньо треба зареєструватися.

Сторінка події у Facebook.

Підготувала Наталія ПАХОМОВА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: