Міністр інфраструктури розповів про причини затримки авіарейсів

unnamed (15)

50 тисяч людей щодня вилітають із запізненням у Європейському союзі і Україна не може бути винятком, адже в нас теж росте рівень авіаперевезень та авіакомпанії активно нарощують свій флот.

Про це під час візиту до Львова заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає кореспондент Дивись.info.

«В нас пасажиропотік зріс вдвічі і безумовно із тим є проблеми. Але я сподіваюся, що авіакомпанії інвестують додаткові кошти в оновлення свого флоту, а туристичні оператори завдяки ін'єкціям з боку Міністерства економіки отямляться і будуть планувати свою діяльність вгору і не підводити людей. Тоді і буде стабілізація ситуації», - пояснив Володимир Омелян.

За підрахунками міністерства, протягом червня регулярність польотів українських авіакомпаній становить 93%, а затримки польотів відбуваються лише у 7% випадків.

«Ми підрахували, що за червень регулярність польотів українських авіакомпаній становить 93% – це польоти як чартерні, так і на регулярній основі. Лише у 7% випадків є справді затримки польотів приблизно на 2 години. Але це не є хаос чи паніка, це –нормальне становлення ринку», – зауважив Володимир Омелян.

За словами Омеляна, затримки авіарейсів, які активно відбуваються в Україні протягом останніх двох місяців, є закономірним ростом ринку авіаперевезень.

Він також відзначив, що аеропорт «Львів» дуже успішно нарощує обсяги пасажироперевезень і приходять нові компанії.

«Варто додати, що осені цього року польоти розпочне найбільший бюджетний авіаперевізник європейського союзу і світу компанія Rayner, яка почне працювати із литовищем Львова та Києва», - розповів міністр.

Читайте також: Україна та Литва домовилися про пряме авіасполучення

Нагадаємо, сьогодні у львівському аеропорту повідомили про затримку шісти авіарейсів компанії Ernest Airlines.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: