Смертельна ДТП у Харкові: зникла ключовий свідок у справі Зайцевої

foto-kadr-iz-video_rect_eee0b69ff25fa6cde0377d8ff2ecfb5f

У справі Олени Зайцевої, яку звинувачують у смертельній ДТП у Харкові, не можуть знайти ключового свідка.

Про це розповіла адвокат потерпілих Лариса Матвєєва.

За її словами, на засідання суду ніяк не можуть доставити колишнього лікаря-нарколога Олену Федірко, яка проводила перше обстеження Зайцевої після аварії, передає «Обозреватель».

«Саме вона зафіксувала факт наркотичного сп'яніння Зайцевої – нечітку мову, нестійку позу Ромберга. Та описала це. Також вона наполягла на аналізі крові і сечі обвинуваченої. Зрештою, в аналізах підтвердилася наявність психотропних та наркотичних речовин. Але Федірко з незрозумілих причин звільнилася з роботи і знайти її в Харкові ніхто не може. Навіть правоохоронці, які повинні доставити її до суду, не можуть її знайти. Ось такий ось дивний збіг обставин», – повідомила Матвєєва.

Раніше Віталій Ольхов, який проводив автотехнічну експертизу, заявив, що смертельній ДТП в центрі Харкова не можна було запобігти, оскільки обидва водії порушили правила дорожнього руху.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, що рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар та збив 11 пішоходів. На місці загинули п’ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні. Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: