Львівщина увійшла до лідерів реалізації проектів дорожнього будівництва цього року

IMG_0699

Про це повідомили у прес-службі Кабінету міністрів України.

Відповідну заяку зробив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час урядової наради щодо дорожнього будівництва, додаючи, що понад 50% цьогорічних проектів дорожнього будівництва - виконано.

Учасники наради наголошували, що в регіональному розрізі найкраще із поставленим завданням справляються Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Тернопільська, Херсонська та Хмельницька області, де відсоток виконання робіт перевищує 80%. В Чернівецькій та Сумській області ситуація найгірша.  Прем'єр повідомив, що у вересні в уряді очікують на повну оцінку ситуації в галузі по всіх областях.

Він наголосив, що будівельна машина "йде повним ходом". Ситуація на ринку непогана. Але потрібно проаналізувати, що використано, і перерозподілити кошти на проекти, де потрібні додаткові ресурси.

У Кабміні нагадали, що цього року на ремонт доріг виділене рекордне фінансування – понад 45 млрд грн. Державна субвенція на проекти будівництва доріг місцевого значення склала 11,53 млрд грн. Обсяг фінансування заходів з підвищення безпеки доріг сягнув 2,6 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: