Львівський рейс до Єгипту здійснив аварійну посадку в Борисполі

50_main
Фото: Glavcom.life

Вчора, 30 липня, рейс PS 5265 Львів - Шарм-ель-Шейх (Єгипет), який виконувався компанією МАУ зробив аварійну посадку у міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Про це повідомив у Facebook керівник ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Зазначається, що аварійну посадку у Києві зробили після попадання птаха в двигун.

Водночас, один із пасажирів літака написав у мережі Facebook, що рейс Львів – Шарм ель Шейх зробив аварійну посадку в Борисполі після попадання птахів у двигун.

«На зльоті рейсу Львів – Шарм в лівий двигун врізається зграя птахів і літак не може набрати висоту, ось-ось торкнеться землі вперед носом, але набір висоти триває, пілот тремтячим голосом пропонує… «всім заспокоїться». Набір висоти триває з креном в один бік. Сісти неможливо, літак повний пального, і починається «найдовша дорога над Україною» – 4,5 години крутиться на одному місці, спалюючи пальне і замовляючи смугу аварійної посадки в Києві. Молитви, заспокоєння стюардесами людей і сііііли в Києві! Цінуйте кожну мить життя друзі, так як життя можуть перервати просто «пташки», – йдеться у дописі.

Крім того, у спільноті Авіація України зазначається, що рейс Мау зі Львова до Єгипту «зловив лелеку і сів в Борисполі, але спочатку покружляв годину».

Фото: з фейсбук

Читайте також: У Львові розростається сміттєзвалище за два кілометри від злітної смуги аеропорту (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: