Через попадання птаха у турбіну літака екоінспектори обстежили перезавантажувальну станцію

0000_AVE

Сьогодні через ситуацію, що склалася 30 липня 2018 року у аеропорту «Львів» із літаком рейсу Львів - Шарм-ель-Шейм, а саме – попадання птахів у турбіну літака, працівники Держекоінспекції обстежили перевантажувальну станцію твердих побутових відходів ТОВ «АВЕ Львів», що на вулиці Північній.

Про це повідомили у Держекоінспекції у Львівській області.

Під час проведення держконтролю встановлено, що підприємством і надалі здійснюється перевантаження твердих побутових відходів у великогабаритний транспорт для вивезення в подальшому на сміттєзвалище. Керівника підприємства на місці не було. Працівники інспекції виклили його для надання пояснень стосовно подальшої роботи перевантажувальної станції та повної очистки і дезінфекції території.

Читайте також: Безпека польотів: чи вирішать у Львові проблему розташування сміттєзвалища під аеропортом

«Слід зазначити, що таке накопичення та тривале зберігання відходів на вказаній ділянці має значний негативний вплив на навколишнє середовище, є місцем масового перебування птахів, чим створює небезпеку повітряному руху в районі злету та посадки літаків в у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького», – повідомили у Держекоінспекції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: