З 24 по 26 серпня неподалік Львова у селі Родатичі відбудеться один з головних українських музичних фестивалів - ZaxidFest.

Ми зібрали для вас сімох артистів, яких ні в якому разі не можна пропускати.

Bullet For My Valentine

Вперше в Україні культові британці, достойні представники світової метал сцени Bullet For My Valentine виступлять на головній сцені ZaxidFest. В кінці червня 2018 року колектив представили світу свій новий студійний альбом «Gravity», а вже в серпні платівку наживо оцінить і українська публіка.

Читайте також: Zaxidfest 2018 оголосив лайн-ап безкоштовного дня 

Якщо говорити про мелодичний британський металкор, то Bullet For My Valentine є одними з найвиразніших його представників. Під впливом таких рок-музичних жанрів, як треш, глем, грандж і ню-метал вони створили свій власний стиль, і є представниками металу нового покоління.

O.Torvald

https://www.youtube.com/watch?v=gJQSLANuBP8

24 серпня O.Torvald заграє свій останній концерт перед творчою відпусткою. Хто знає, коли саме ми зможемо знову почути гурт наживо.

Sepultura

Легенди світового треш-металу Sepultura 26 серпня очолить Рок сцену. В програмі новий альбом Machine Messiah та старі улюблені бойовики.

Tommy Cash

Tommy Cash – естонський реп-виконавець Томас Таммеметс, який взяв собі псевдонім на честь Джонні Кеша. Виконавець став відомим в інтернеті після виходу дебютного кліпу GUEZ WHOZ BAK у 2013 році. Усі композиції репера – англійською мовою, які він виконує із відчутним слов’янським акцентом. Стиль Tommy Cash називають russian trash.

Adam Gontier

Музикант, більш відомий, як колишній фронтмен групи Three Days Grace. У 2013 році автор основної частини пісень і засновник групи Адам Гонтье залишає її, посилаючись на проблеми зі здоров'ям. Інша версія відходу - творчі розбіжності. Проте, Адам не змусив довго чекати на повернення і вже в 2015 році світ побачив перший альбом нової групи Saint Asonia.

Guano Apes

Ностальгувати за юністю будемо 25 серпня під виступ Guano Apes на Main Stage. Німецькі культові альтернативщики приїдуть з програмою лише хітів.

ЛСП

Білоруська група, чия лірика і саунд не залишать нікого байдужим. Головне не сприймайте більшість їхніх текстів буквально, а то опинитеся в петлі. Але на концерті буде гаряче, навіть незважаючи на те, що в минулому році помер Рома Англієць - важлива частина колективу.

Нагадаємо, з 24 по 26 серпня 2018 року, в Родатичах, що в 40 кілометрах від Львова, проходитиме найграндіозніша подія фестивального літа – Х ювілейний Zaxidfest.

Придбати квитки на фестиваль можна тут.

Читайте також: ZaxidFest-2018: яким буде ювілейний фестиваль 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: