У Львові вперше проведуть Форум сім'ї

Релігійні, громадські діячі та представники влади Львівщини говоритимуть про роль інституту сім’ї у сучасній Україні.

Як зазначають організатори, Форум відбудеться 13 вересня у національному університеті імені Івана Франка і стане першим на Львівщині.

Форум ініціювала громадська організація "Платформа розвитку стосунків" за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації та організовується у співпраці з Українським католицьким університетом, Комісією УГКЦ у справах родини, Львівською Архідієцезією Римо-католицької Церкви, представниками протестантських, мусульманських та єврейських спільнот, міських та обласних громадських організацій. Взяти участь у події може будь-хто охочий за умови попередньої реєстрації. Реєструйтеся тут.

У Форумі візьмуть участь науковці, освітяни, представники громадських та релігійних організацій, Львівської обласної на районних адміністрацій, просімейні активісти та волонтери. Програма заходу передбачає доповіді провідних спеціалістів та дискусії у тематичних секціях. Основні теми дискусій: законодавчі ініціативи стосовно сімейної політики, виклики та завдання сучасної молоді, жіноче лідерство в контексті розвитку інституту сім’ї, сексуальна освіта в школах, потенціал релігійних організацій у розбудові інституту сім’ї,  досвід громадських організацій підтримки сімей в умовах військового конфлікту, зокрема, сімей переселенців зі Сходу та Криму, гендерна ідеологія та інше.

Завданням заходу є об’єднання зусиль представників органів влади, громадських та релігійних організацій, закладів освіти та медицини для утвердження сімейних цінностей та спільна участь у формуванні державної сімейної політики регіону.

Слідкувати за новинами Форуму можете у фейсбук-спільноті.

ІА Дивись.info стане медіапартнером заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: