Поліція розслідує бійку між керівником ЛКП та львів'янкою 

630_360_1514814140-4618

Минулої суботи, 11 серпня, стався інцидент між мешканкою і директором ЛКП «Господар».

Як повідомив директор ЛКП «Господар» Валерій Таракулов, у зв’язку з агресивними діями мешканки, він викликав поліцію. Відтак поліція проводитиме розслідування ситуації. По це інформує прес-служба Львівської міськради.

Зі слів директора ЛКП «Господар», мешканка завітала до нього в суботу, в неробочий день, приблизно о 11.50−11.55 год. Жінка поводилася агресивно — лаялася, погрожувала, дряпалася та намагалася порвати одяг, тому довелося викликати поліцію. Поліція взяла покази в обох учасників інциденту і буде розслідувати цю подію.

«Я прийшов в суботу на роботу, щоб полагодити свої робочі питання. Оскільки вікна на другому поверсі, де я сидів, були відкриті, я почув, що до мене йде жінка, яка розмовляє по телефону.

Жінка зайшла в кабінет і накинулася на мене з лайкою та погрозами. Я пробував її заспокоїти і казав, що сьогодні неробочий день. Запропонував спуститися на перший поверх і подивитися графік, коли є прийом мешканців. Коли я встав, щоб вийти, жінка накинулася на мене — почала дряпатися, пробувати порвати майку не мені. Я зловив її за руки і пробував заспокоїти. Тоді вона почала кричати, що до неї домагаються, і вибігла на вулицю. Тому я викликав поліцію. Мій виклик зафіксовано о 12.12 год.

Поліція приїхала, взяла покази і зараз займається розслідуванням справи. Також я поїхав у 8-му лікарню для знання побоїв. Туди ж приїхала ця мешканка з чоловіком. Чоловік і жінка в лікарні весь час мені погрожували. Люди, які стояли в черзі в лікарні, дали свої контакти, що при необхідності можуть свідчити в поліції", — повідомив директор ЛКП «Господар» Валерій Таракулов.

Натомість, як повідомляє інша сторона конфлікту Аля Крупницька, зранку до неї зателефонувала бабуся та розповіла, що в її квартирі стався прорив труби, через що вода затоплює помешкання. Жінка попросила її викликати аварійну службу та зазначила, що зверталася в ЛКП «Господар» що на вул. Личаківській, 76, однак директор її облаяв та вигнав.

«Викликавши аварійну бригаду я вирішила сходити в ЛКП і подивитись в очі того директора, та пояснити що не варто так розмовляти зі старшими людьми. І тут усе почалося…. Коли я прийшла, то хотіла дізнатись, у першу чергу, його ім’я, прізвище та посаду…. але не тут то було, він сказав йти за ним коли я відмовилась він схопив мене повалив на підлогу і зажав так що мені було важко дихати… кричала я так що сама не могла впізнати свого голосу… вирвавшись я вибігла на вулицю і почала грюкати у двері сусіднього будівництва, повиходили хлопці і мій жах скінчився. Ми викликали поліцію та слідчу групу. Наразі, справа тільки починається… до цих пір знаходжусь у шоці і ніяк не можу повірити, що мене побили в ЛКП», — йдеться в дописі Крупницької.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: