Прокуратура оскаржила надто м’яке покарання для сутенера

39234681_2184526668491015_802509648505602048_n

Прокуратурою області завершено судовий розгляд стосовно 49-річного харків’янина, який обвинувачувався у сутенерстві.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Як було встановлено, зловмисник будучи організатором у складі організованої групи у період 2014-2016 років створив та утримував місця розпусти, а також втягував осіб до зайняття проституцією (сутенерство).

Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, зокрема, у липні 2014 року Київським районним судом м. Харкова його визнано винним та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки.

Зазначимо, що нові злочини лиходій вчинив під час відбування іспитового строку.

У судових дебатах сторона обвинувачення висловила позицію щодо призначення йому реальної міри покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Проте, незважаючи на вказані обставини, вироком Личаківського районного суду м. Львова, останнього визнано винним у вчиненні вказаних вище кримінальних правопорушень та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років без конфіскації майна, із застосуванням ст.75 КК України його звільнено від відбування покарання з призначенням іспитового строку – 3 роки.

Враховуючи, що покарання, призначене судом обвинуваченому, не відповідає ступеню тяжкості вчинених злочинів, через м’якість, прокуратурою області до апеляційного суду Львівської області внесено апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: