До прибирання міста від негоди залучено 1790 осіб та 33 одиниці техніки

6db70dd4-04ec-4c04-a726-d8813fb25d8d

Сьогодні для працівників комунальних служб міста оголошено робочий день для подолання наслідків негоди. За усіма адресами, де впали дерева, підтопило дорогу чи підвали будинків, намулило землі та листя — працюють комунальники та відповідна техніка, передає прес-центр ЛМР.

На ранок до роботи залучені всі працівники ЛКП та ШРП, зокрема: 157 осіб зі саночистки ШРП, 12 осіб з дорожніх служб ШРП, 67 осіб від підрядних організацій, 1554 двірники, 33 одиниці техніки. Загалом впало 10 дерев, є 9 місць просідання грунту — роботи ведуться.

У Шевченківському районі працює 42 людини від ШРП, ще 45 осіб — від підрядних організацій. Залучена техніка: 2 підмітальні трактори, 2 екскаватори, 5 машини. По ЛКП працює 191 двірник. Дерев зламаних нема. Є провалля біля колектора на вул. Торф’яній, 21−23, його ліквідовують.

У Залізничному районі впало 6 дерев, всі прибрано. Працює 2 підмітальні трактори на вул. Виговського, два трактори на Привокзальній, задіяно три самоскиди, 40 людей з ШРП, та 235 — з ЛКП.

У Франківському районі працює 18 людей ШРП, по ЛКП — 310 людей, задіяна техніка — 6 одиниць (2 підмітальні трактори, 1 поливомиюча, автонавантажувач, самоскид, саночистка). Повалено 2 дерева, їх вже порізали.

Є три провалля біля дощоприймачів на вулиці Глибокій (зараз ліквідовують), Нечуя-Левицького — біля водостічної труби, вул. Сахарова, 48 — на тротуарі.

У Личаківському районі значних пошкоджень нема, зараз служби чистять дощоприймачі.

На вул. Левандівській, 23 є провал біля дощоприймача, зараз огородили, в понеділок будуть виконані роботи.

На вул. Джерельній, 16 є провал, сьогодні ЛМКП «Львівводоканал» обстежить причину провалу, в понеділок підрядник приступить до виконання робіт. На вул Городоцькій, 163 також є провалля. Франківський район залучає підрядну організацію для ліквідації наслідків негоди. Підрядник через 2 год приступить до виконання робіт.

Нагадаємо, Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що вчора у Львові випало 21,3 мм опадів, що становить 28% від місячної норми. Загалом місячна норма становить 76 мм опадів.

В мерії створено координаційний штаб для ліквідації наслідків негоди.

Мешканців міста просять про усі надзвичайні ситуації повідомляти «Гарячу лінію міста» за тел. 15−80, аби комунальні служби оперативно реагували та усували недоліки негоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: