У Львові вперше провели змагання для собак з Dog Puller (фото)

IMG_8550

Сьогодні, 19 серпня у Львові вперше провели змагання з дог пуллеру. 27 собак-учасників змагалися у бігові та стрибаках, передає кореспондент ІА Дивись.info

Сьогодні, 19 серпня, у Львові вперше провели змагання з дог пуллеру. 27 собак-учасників змагалися у бігові та стрибках, передає кореспондент ІА Дивись.info

Як пояснили організатори, більшість собак не професіонали, а любителі, які займаються в парку.

Змагалися учасники у двох офіційних дисциплінах:
1. Пуллер біг
Використовується два Пуллери.
Виступ полягає в тому, що людина кидає пуллери по черзі якомога далі в різні сторони так, щоб собака зловила пуллер, що котиться і принесла в зону старту. Перемагає та пара у якої на рахунку більше правильних кидків.
2. Пуллер стрибки
Виступ полягає в почерговому захваті собакою одного з пуллерів з відривом двох або чотирьох лап від землі. Під час захвату собакою пуллера, він повинен знаходитись в руці хендлера. Далі або собака його відпускає, або хендлер віддає пуллер собаці.

 

Нагадаємо, що Dog Puller- захоплюючий спорт для собак та їхніх господарів, який швидко розвивається в нашій країні. Комплект з двох фіолетових кілець, який ви напевне бачили у зоомагазинах, - це і є Puller, вже відомий в усьому світі спортивний снаряд для здорових активних собак. Бігати і стрибати за ними - справжнє задоволення для чотирилапих.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: