Садовий прокоментував наслідки потужної зливи у Львові

IMG_9455

Коли за одну годину випадає більше 25% місячної норми опадів, це стихія. Люди, які живуть від народження у Львові, яким по 70 років, не пригадують нічого подібного.

Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу сьогодні, 22 серпня, передає кореспондент Дивись.info.

«Це стихійне лихо, яке сталося в п'ятницю, дало зовсім інше розуміння тим ідеям, які свого часу озвучував головний архітектор міста. Колись, в районі Сахарова були стави, але потім їх засипали, але проблема не усунута. Тому зараз, коли ми будемо закінчувати проектування цієї міста Львова, ми будемо також, можливо, передбачати відновлення ставів, але це ще буде обговорено з екологами, спеціалістами, адже з природою краще не жартувати», - сказав Андрій Садовий.

«Просто ми з інженерної точки зору хотіли обманути природу, коли засипали ті стави, думали, що повернемо річки в іншу сторону. Але, як бачимо, це було неправильно і сьогодні життя це показує», - наголосив мер Львова.

За його словами, по інших районах все нормально, там лише були повалені дерева, але їх порізали та забрали, ніхто не постраждав.

Читайте також: У міськраді розповіли, чи відшкодовуватимуть львів’янам збитки, завдані негодою (відео)

Нагадаємо, в п’ятницю, 17 серпня, до Львова присунула негода – із потужною зливою, грозою, а місцями – й градом. Львів накрила сильна злива, через що навіть перестали тимчасово курсувати трамваї та тролейбуси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: