Як у Львові облаштовують ще один громадський простір (фото)

IMG_9433

У Львові, на вулиці Виговського, 1-7, капітально відремонтували внутрішні дворики і триває облаштування громадського простору. 

Сьогодні, 22 серпня, роботи проінспектував міський голова Львова Андрій Садовий та висловив певні зауваження, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми передбачили у бюджеті 4 млн 600 тисяч для того, щоб цей простір був облаштований, але я так бачу, що на етапі проектування деякі речі не були враховані. Тому буде проведена ще одна робоча зустріч проектантів, підрядників, щоби врахувати ті зауваги, які ми сьогодні побачили. Вони не є критичними, але виправити потрібно», - сказав Садовий.

«Я би хотів, щоби покриття, яке ми будемо тут використовувати, прослужило не один рік чи два, а як мінімум років 10-15. Таке покриття вартує дорожче, але воно цього вартує. Лавочки, які б мали мати трохи інше розміщення, тобто це дрібниці, які можна буде поправити», - зауважив мер Львова.

Своєю чергою, голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик розповіла, що
даний проект був розроблений ще на початку 2017 року. «Ми зустрічалися неодноразово із мешканцями, оговорювали всі ці питання. Зі сторони мешканців таких суттєвих зауважень. Проведемо ще раз комісійне обстеження за участі підрядної організації, за участі технагляду, працівників, мешканців цього будинку і приймемо якесь кінцеве рішення», - зазначила Ірина Джурик.

За її словами, сьогодні 70% коштів оплачено. «Проектом було передбачено облаштування внутрішньо квартальних проходів і хідників біля будинків 1,3,5,7, а також облаштування нового дитячого майданчика та нового багатофункціонального спортивного майданчика. Крім того, влаштовано 30 лавочок для відпочинку та зовнішнє освітлення зі встановленими світлодіодними лампами», - розповіла голова РА.

Вона також зазначила, що майданчик вже працює із початку літа, але зараз лише провели заміну покриття, оскільки проектом було передбачено декоративна галька, однак мешканці мали деякі зауваження до даного покриття, тому біло проведено заміну покриття на штучну траву.

Читайте також: У Львові облаштовують перший дитячий майданчик з елементами геопластики (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: