До Львова прибули ще чотири берлінські трамваї

IMG_7198-1-696x464

Зараз ці вагони проходять процес розмитнення. Кожен обійшовся містові в майже 18 тисяч євро. Поставку організовує і відповідає за неї німецька сторона.

Про це повідомляє Zaxid.net.

«В першій партії було 6 трамваїв. Зараз заїхало ще 4 вагони. 27 серпня очікуємо ще 4», ‒ уточнив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Частина берлінських вагонів, які привезли місяць тому до Львова, вже стоять на вузькій львівській колії. Механіки «Львівелектротрансу» зняли з них широкі візки і поставили на вужчі.

Додамо, що прокуратура Львівщини розпочала кримінальне провадження за фактом службової недбалості службовими особами Львівської міської ради та ЛКП «Львівелектротранс» при закупівлі 30 вживаних німецьких трамваїв, технічні характеристики яких не відповідають існуючим у м. Львові маршрутним лініям та платформам зупинок.ж

Читайте також: У Львові показали перші трамваї, які привезли з Німеччини (фото) 

Нагадаємо, Львівська міськрада вирішила купувати у Німеччини вживані трамваї задля економії. Місто закупить трамвайні вагони Tatra KT4DM, які в Берліні вивели з експлуатації наприкінці 2017 року. Вартість одного трамвая становить майже 18 тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: