День знань у львівських школах цього року проведуть у новому форматі

96
Фото: ілюстративне

Цьогоріч святкування Дня знань у львівських школах проходитиме в іншому цікавому форматі.

Для старшокласників відбудуться уроки толерантності на різні теми, а для першокласників відбудуться різноманітні флешмоби, квести та музичні дійства, пише прес-служба ЛМР.

«Цього року спільно з керівниками навчальних закладів та батьками прийняли рішення про те, що початок навчального року буде відбуватися по-іншому. В усіх школах нашого міста 3 вересня відбудуться уроки толерантності, щоб навчити дітей будувати стосунки на доброзичливій і толерантній основі», - розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

За її словами, окрім того, для першачків планують провести майстер-класи, флешмоби, музичні дійства, щоб свято їм, насправді, запам’яталося і психологічно дало можливість налаштуватися на легке і цікаве навчання в школах.

«Такий формат проведення святкувань дасть змогу дітям справді відчути і зрозуміти свято, щоб діти не стояли на довготривалих лінійках, інколи під пекучим сонцем. Такі ж форми проведення зустрічей першокласників дадуть можливість згуртувати учнівські громади, батьківські громади, а також сформувати гарні колективи у наших школах», - зазначила Зоряна Довганик.

Щодо майстер-класів, флешмобів, то мова іде про першачків. «Для них повинен бути цей день цікавим, тому що вони вперше приходять до школи і повинні його запам’ятати на усе життя. Щодо учнів старших класів — будуть проведенні уроки толерантності, але вони також будуть проведені у різних формах. Цьогоріч до першого класу іде 9 тисяч 132 дитини», — додала начальниця управління освіти ЛМР.

Читайте також: «Нова українська школа»: як готується Львівщина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: