Дітей, які цьогоріч не потрапили в дитсадки Львова, пообіцяли зарахувати в наступному

IMG_0356

Цього року у Львові дошкільною освітою забезпечили 7800 дітей і ще близько 600 дітей до кінця року зарахують у новостворені групи у садочках.

Про це сьогодні, 30 серпня, повідомили очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, передає кореспондент Дивись.info.

За її словами, цього року в межах 1200 – 1400 дітей не змогли потрапити до дитячих садків.

«Це ті діти, які стояли в черзі станом на 1 вересня 2018 року, але вони будуть перенесені для зарахування у наступному році», - пояснила Зоряна Довганик.

Також вона пообіцяла, що в наступному році міська влада буде дальше працювати над тим, щоб відкривати нові групи в садочках. «Сподіваємось, що до 2020 року у нас вже таке питання як черга, чи не потрапляння до садочку, зникне. Звичайно, зможуть залишитися такі райони, як Сихів та Левандівка, які густо заселені», - сказала чиновниця.

За словами Зоряни Довганик, на даний момент у Львові вже вивільнили всі приміщення, які були на балансі відділів та на балансі освіти, які були в оренді та будуть відновлювати.

«Це приміщення на вулиці Чижевського, Олесницького, Сяйво, а також садочок на вулиці Виговського. Плани в нас ще є, але вже всі приміщення вивільнені від оренди і практично всі в роботі», - додала вона.

Загалом на даний момент у Львові є 101 діючий садочок.

Нагадаємо, у Винниках відновили садочок, який не працював 17 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: