Чоловік півроку проведе на громадських роботах за побиття дружини

kajdanku
Фото: ілюстративне

Львів'янин отримав 150 годин громадських робіт за побиття дружини. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, передає Status Quo.

Львів'янин отримав 150 годин громадських робіт за побиття дружини. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, передає Status Quo.

Подія сталася у липні 2017 року. Перебуваючи на подвір'ї будинку, приблизно о 20:20 між чоловіком та дружиною, яка сиділа на кріслі, виник конфлікт. Чоловік схопив останню однією рукою за шию, а іншою за волосся та почав шарпати у різні сторони. Реагуючи на намір потерпілої піднятись з крісла наніс їй три удари ногою в ділянку живота, внаслідок чого остання впала на підлогу. В результаті жінка отримала синці, які відносяться до легких тілесних ушкоджень.

В судовому засіданні обвинувачений вину у скоєному визнав частково. Пояснив, що дійсно 17.07.2017 приблизно о 20.20 год., на подвір'ї будинку у нього виникла сварка з потерпілою. В ході конфлікту він підійшов до потерпілої, яка сиділа на кріслі, та схопив її правою рукою за шию, а лівою за волосся, та вимагав припинити його ображати. Заперечує факт нанесення їй ударів ногою, стверджує, що копнув лише крісло, на якому сиділа потерпіла. Зазначив, що шкодує з приводу вчинених ним дій.

Проте суд надав віри показам потерпілій та свідку події.

До речі, згідно ухвали Личаківського районного суду м. Львова від 14.12.2016 року, на чоловіка вже відкривали аналогічне кримінальне провадження, однак воно було закрито в зв'язку з відмовою потерпілої від обвинувачення.

Цього разу справу довели до суду, й 27 серпня 2018 року Личаківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, та обрав йому покарання у виді громадських робіт строком на 150 годин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: