На Львівщині стартував Перший Львівський фестиваль винограду і вина

DSC_7739_1535800155_613x408.41125_3_0

Сьогодні, 1 вересня, взяв свій старт Перший Львівський фестиваль винограду і вина «Галицька  лоза», передає прес-центр ЛОДА.

Участь у відкритті взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор департамент агропромислового розвитку Львівської обласної адміністрації Людмила Гончаренко, директор департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій та інші.

«Ми вперше на Львівщині розпочинаємо фестиваль виноградарів та виноробів. Ми сподіваємося, що це буде гарним початком, а надалі цей захід стане традиційним. І щорічно ми демонструватимемо той потенціал, який є на Львівщині. Галузь садівництва та виноградарства починає розвиватись. Держава створює усі сприятливі умови, щоб ця галузь процвітала, а наші люди працювали тут, в Україні, на благо своїх сімей та на благо нашої держави», - зазначила Людмила Гончаренко.

Метою заходу є популяризація галузі виноградарства та демонстрації перспектив та можливостей вирощування винограду на Львівщині.

Зазначимо, що фестиваль триватиме до 2 вересня.

Захід організований ГО «Спілка виноградарів та виноробів Львівщини» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: